Sobota 17. květnaSvátek má Venku je 9 °C, Zataženo Déšť

Máte rádi houby? Udělejte z nich pěnu, radí šéfkuchař od Sapíků

Deník Zprávy Před 6 měsíci
Mimořádná úroda hub, jež lidi, kteří se rádi toulají lesem s nožíkem a s košíkem, nenechává sedět doma, změnila kuchyňské zvyklosti v mnoha domácnostech. Vedle tradiční smaženice či bramboračky se zkoušejí i rozmanité „nové“ úpravy podle receptů zaslechnutých v okolí nebo nalezených na internetu. Kdekdo z houbařů, i když samozřejmě pamatuje i na sušení do zásoby, chce také vyzkoušet nové chuťové zážitky. Zkuste si připravit houbovou pěnu, radí Petr Pastrňák – šéfkuchař restaurace U Sapíků z Klokočné na Praze-východ.
Pokračovat na celý článek