Bábovka je taková naše sladká jistota. Uvnitř skýtá lahodné suroviny, je zpravidla jednoduchá na přípravu, krásně vám provoní kuchyň a potěší i silně konzervativní strávníky. Vyberte si z tuctu námi ověřených receptů a vylepšete si den!
Ať už si bábovku dopřejete s jogurtem nebo tvarohem a ovocem jako sladkou snídani, k odpolední kávě jako dezert, nebo si ji zabalíte na svačinu, nejspíše nebude problém ji sníst.
Jestli je na vás přesto moc velká, pár kousků zabalte do sáčku tak, aby v něm bylo co nejméně vzduchu, vložte do dalšího pytlíku, aby nechytala vůně okolních potravin, a zamrazte. Za pár dnů či týdnů si poděkujete! A ještě jeden tip: přestože používáte silikonovou formu, i tu je lepší vymazat máslem nebo olejem a ideálně i vysypat moukou, kokosem či strouhankou. Riziko, že bábovku nevyklopíte, tak eliminujete na minimum.
Kefírová bábovka s ostružinami

The post Když máte chuť na klasiku. Výběr 12 bábovek, co můžete péct celý rok appeared first on Forbes.